omerika-mobil
om erika

Om Erika

Jag heter Erika Anna Elinor Zakariasson, är född tidigt på 90-talet och bedriver denna lilla verksamhet från mitt hem i Trollhättan. Känsla för färg och form har alltid funnits där, men jag har de senaste åren utvecklat mina kunskaper mer ingående. Vilket resulterat i att kunna arbeta med design i olika former – främst webbdesign & grafisk design.

Min utvecklingsresa inom design tog fart när jag började studera design och kommunikation hösten 2016. Efter examen 2018 har jag jobbat inom området, privat samt yrkesmässigt, och fortsätter att utvecklas.

Utöver olika kreativa projekt så har jag ett intresse för personlig utveckling, yoga och lugna stunder samt att bara vara i naturen. Något som ofta kan återspeglas i mitt kreativa skapande. Även min minimalistiska livsstil reflekteras under min process, i hur jag prioriterar samt tanken av ‘less is more’.

 • Förmedlade rätt "känsla"

  Att samarbeta med Erika var fantastiskt lätt – hon är noggrann och lyhörd. Erika förstod direkt vad jag ville ha för “känsla” på min hemsida, att få fram budskapet som jag ville och hennes kunskap gjorde mig som kund trygg.
  Hon hjälpte mig även ta fram både logga, tryckmaterial och foton. Jag kan och vill verkligen rekommendera henne.

  Tua Hjemgaard
 • lyhörd, flexibel & idérik

  Vi hade en tydlig vision för vår webbsida, från layout och design till funktionalitet.
  Erika tog till sig vår spec och våra önskemål och skapade exakt det vi var ute efter!
  Hon är mycket lyhörd, flexibel och idérik. Vi kan varmt rekommendera Erika.

  Johanna & Per
 • underbart fin hemsida

  Hur kan jag ens börja sammanfatta allt det fantastiska arbete Erika har gjort med min hemsida!?
  Tack vare henne har jag en underbart fin hemsida som jag känner mig riktigt stolt över. Har nu motivation och möjlighet att driva min utveckling framåt, jag är otroligt tacksam!

  Tina
 • Lyhörd & proffsig

  Erika lyssnade och tittade på mina förslag och önskemål. Hon skapade utifrån detta mycket vackra och unika visitkort till mig som stämde med min personlighet och företagsprofil. Det var verkligen spot on! Mycket nöjd!

  Camilla Fogelgren
 • Fantastisk hjälp

  Vi fick fantastisk hjälp med inbjudningskort, bröllopshäfte och en personlig designad tavla av Erika.
  Vi vet absolut vart vi vill vända oss om vi får fler projekt

  Pernilla & Jimmy